Graf Von Faber Castell 2011 Yılın Kalemi Dolma Kalem 145080
Graf Von Faber Castell 2011 Yılın Kalemi Dolma Kalem 145080
Graf Von Faber Castell 2011 Yılın Kalemi Dolma Kalem 145080
Graf Von Faber Castell 2011 Yılın Kalemi Dolma Kalem 145080
Graf Von Faber Castell 2011 Yılın Kalemi Dolma Kalem 145080
Graf Von Faber Castell 2011 Yılın Kalemi Dolma Kalem 145080
Graf Von Faber Castell 2011 Yılın Kalemi Dolma Kalem 145080
Graf Von Faber Castell 2011 Yılın Kalemi Dolma Kalem 145080

Graf Von Faber Castell 2011 Yılın Kalemi Dolma Kalem 145080 (145080)

Fiyat : €3.840,00(KDV Dahil)
TL Fiyat : ₺135.325,44(KDV Dahil)

Graf von Faber-Castell 2011 Yılın Kalemi 145080

1761 Adet Ürelilmiştir.

Çin’de Tanrıların taşı olarak saygı gösterilen, krallar ve imparatorların güç ve yetkisini sembolize eden yeşim taşıyla şekillenen Graf von Faber-Castell 2011 Yılın Kalemi, Faber-Castell’in 250. kuruluş yıldönümünü de kutladığı için bu özel seri içinde ayrı bir yere sahip.

Yeşim taşının sekiz bölümüyle Faber-Castell ailesinin sekiz kuşağını sembolize eden kalem, 1761 adetlik limitli üretimiyle kalem tutkunlarının koleksiyonlarını süslüyor. Şekillendirme ve üzerinde çalışması bakımından dünyanın en zor taşlarından olduğu için en yetenekli zanaatkarlarla çalışan Graf von Faber-Castell, zümrüt yeşili rengini taşıyan Rus yeşim taşını, platin kaplı çerçevelerle bir araya getirerek yılın kalemini özel bir mücevhere dönüştürüyor.

Stephan Değerli Taş Laboratuvarında son dokunuşu yapılarak parlatılan yeşim taşlarının bu eşsiz tasarımla buluşmasını dünya çapında üne sahip olan Idrar Oberstein atölyeleri destekliyor. Kapağın tepe noktasına özel bir kesimle şekillenen Rus yeşim taşını yerleştiren Graf von Faber-Castell, dolma kalemin sunumunu da yeşim taşının rengini yansıtan parlak, yeşil renkli kapağa sahip ahşap kutunun eşliğinde yapıyor ve Kont Anton Wolfgang von Faber-Castell’in imzası, bu özel sunuma eşlik ediyor.

 

Graf von Faber-Castell Yılın Kalemi Serisi

2003 yılından beri tasarlanan “Yılın kalemi” serileriyle Premium kalem alanındaki iddiasını ve yüksek başarısını açık bir şekilde gösteren Graf von Faber-Castell, sınırlı sayıda ve her biri ayrı numarayla üretilen bu özel seriyle yazı sanatının en çarpıcı üyelerini hayata geçiriyor.

 

Graf von Faber-Castell Hakkında

1761 yılında Faber ailesinin birinci kuşağını temsil eden Kaspar Faber tarafından başlatılan ve kalemcilik alanında aile geleneğinin temelini atan Faber, Amerika Birleşik Devletlerinin kuruluşundan ve Fransız İhtilalinden çok daha eskiye dayanan tarihiyle kurşun kalemi, dünyanın ilk markalı yazım gerecine dönüştüren marka olarak kabul ediliyor.

1898 yılında Barones Ottilie von Faber’in Almanya’nın en eski soylu ailelerinden birinin oğlu olan Kont Alexander zu Castell-Rüdenhausen ile evlenmesiyle bugünkü Faber-Castell ismine kavuşan şirket, 1928’de başa geçen oğul Roland von Faber-Castell ile kendini daha da geliştiriyor. Roland’ın ölümünün ardından Faber-Castell krallığının başına geçen Anton Wolfgang Count von Faber Castell ise prestijiyle dikkatleri çeken ve efsanevi kalemler ortaya çıkaran Graf von Faber-Castell markasının yaratıcısı oluyor.

Ataları tarafından üretilen seçkin yazı araçlarından ilham alarak, geçmişe ait ürünleri yeniden keşfetmeyi ve bunları modern teknolojiyi kullanarak tüm zamanlara ait tasarımlarla günümüze taşımayı amaçlayan Graf von Faber-Castell’in eserleri, markanın üstün kaliteye olan adanmışlığını vurguluyor.

Yılın kalemi Dolma kalem, 2011 M

Şans getirdiğine inanılan, gücün sembolü ve ölümsüzlük iksiri olan yeşim taşı büyüleyici bir aura ile çevrelenmiştir. Bu mücevherden kesilen parçalar genellikle parça parça elle yontulmaktadır. Kapağında ve gövdesinde kusursuz biçimde yontulmuş ve cilalanmış taşlarla, Yılın Kalemi 2011 lüks bir koleksiyoner eşyasıdır. Platin kaplı metal parçalar ve dikkatlice elle "işlenen" 18 ayar çift renkli altın uç, sadece 1761 adetle sınırlı bu seriye son dokunuşları yapar.

 

Ürün Detayları

 

  • Her bir kalemin piston mekanizmasının başına farklı bir numara yazılmıştır

  • 18 ayar iki renkli, elle yerleştirilmiş altın uç

  • Hazne ve kapakta özenle satranç tahtası kaplanmış yeşim taşları

  • Kalem, özel bir ahşap kutuda satılmakta ve güzel tasarımlı bir broşür ile limited edition sertifikası da beraberinde sunulmaktadır.

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR